Annons
Nöje

Populära podcasten till Växjö

Växjö • Publicerad 13 december 2021
Johanna Wagrell.
Johanna Wagrell.Foto: Tobias Ivarsson

Den populära true crime-podden “Vad Blir Det För Mord?”, som drivs av komikerna Johanna Hurtig Wagrell och Elinor Svensson åker på turné.

I oktober livepoddade duon inför ett slutsålt Chinateatern i Stockholm. I vår åker de på turné runt om i Sverige med start i Växjö. Den 6 mars uppträder de på Växjö Teater.

Annons

– Inget är så roligt som att podda live. Publiken gör liksom själva podden dubbelt så rolig, minst, säger Johanna Wagrell.

“Vad Blir Det För Mord?” beskrivs som en oseriös podcast om det seriösa ämnet mord. Under turnén ska de bjuda in publiken till två akter, med ett lokalt historiskt mordfall i ena akten och ett internationellt mordfall i den andra akten. Det kommer även bjudas på musik och spår av humor.

– Sedan livepodden på Chinateatern har jag längtat och längtat efter att få stå på scen med våra fantastiska lyssnare i publiken igen. Okej, ärligt talat har jag längtat efter det i flera år nu. Och nu kommer vi äntligen! Det ska bli så otroligt roligt, säger Elinor Svensson.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons