Annons
Nöje

Populära profilen åker ut på turné – besöker Växjö

Växjö • Publicerad 26 februari 2023
Shima Niavarani åker ut på turné med soloshowen Shima Is A Punk Rocker.
Shima Niavarani åker ut på turné med soloshowen Shima Is A Punk Rocker.Foto: ninja hanna

Komikern och skådespelaren Shima Niavarani åker i vår ut på en turné med soloshowen Shima Is A Punk Rocker som hon har skrivit och regisserat själv. Det beskrivs som en ”personlig uppgörelse med vår samtid” där Shima Niavarani använder sin unika röst, sitt kroppsspråk och humoristiska stil för att navigera genom livets svårigheter och jakten på äkta frihet.

– Jag har längtat så efter att göra den här showen, tanken var att den skulle göras redan för tio år sen, men mycket kom emellan: sorgen efter förlusten av min partner in crime, en släng jobbig scenskräck, 100 terapitimmar för att hantera dessa saker och jag valde en riktning in mot min andra passion: film och tv. Men nu skriker varje cell i min kropp att det är dags igen, om det så blir det sista jag gör så ska jag göra detta, säger Shima i en kommentar.

Den 29 mars kommer hon till Växjö Teater.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons