Annons
Nöje

Populära rockbanden spelar i Växjö

Publicerad 5 april 2017
Foto: Per Jodenius, Smålandsposten
Foto: Per Jodenius, Smålandsposten

Den 12 april fylls källaren på Kafé de luxe med rockmusik. Växjöbandet Frontback och Helsingborgsbaserade Bulletrain, med Växjöartisten Sebastian Sundberg som frontman, spelar.

– Det känns klockrent att få spela på hemmaplan. Det kommer bli ett sjukt drag. Vi i Bulletrain ska ut på turné och den här spelningen blir vårt premiärgig med ny scenshow, säger Sebastian Sundberg, sängar i Bulletrain.

Annons

De två senaste åren har Bulletrain bland annat uppträtt på Karl-Oskardagarna i Växjö och Frontbacks sångerska, Anlo Front, utsågs i fjol till Årets Rockröst.

<iframe src="https://embed.spotify.com/?uri=spotify%3Aartist%3A4sqislLt278Su8XyytpxGY" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true"></iframe>

<iframe src="https://embed.spotify.com/?uri=spotify%3Aartist%3A4uuYNKIR4DjaMJCerKYcCD" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true"></iframe>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons