Annons
Nöje

Premiär för triangeldrama i nattklubbsformat

Idag är det premiär för Linneateaterns uppsättning av Victor/Victoria, en musikal i bästa Broadway-stil. En komedi i kärlekens tecken, eller som skådespelaren Björn Molin beskriver det, ett triangeldrama i nattklubbsformat.
Växjö • Publicerad 10 november 2018

Victor/Victoria är ett triangeldrama i nattklubbsformat med mycket kärlek, säger Björn Molin som spelar nattklubbsägaren Andre Kassel. Till vänster Jonas Osbeck som håller koll på tekniken med såväl ljud som ljus.

Rutinerad scenräv! Nestorn i Växjös teaterliv, Talis Vasko, gör sin 40:e uppsättning. Den här gången spelar han Carroll Toddy Todd. Jag gillar roller som har en pappadimension, säger Talis.

Annons

Jag spelar den rivaliserande nattklubbsägaren. En utsatt karaktär som råkar ut för många saker, avslöjar Niclas Billner.

Växjödebut! Linda Begu kommer från Vimmerby och pluggar musiklinjen i Växjö. Nu debuterar hon på Linneateatern genom att spela huvudrollen som Victoria Grant. En karaktär med mycket skinn på näsa, säger Linda.

Repetitionerna har gått bra så vi är förväntansfulla nu inför premiären, berättade regissören Eva Pettersson.

Välkomnade premiärpubliken! Vid publikentrén skötte Johanna Lindblom, Ingvor Blomkvist och Helena Seibold försäljning av programblad samt mottagandet av blommor till skådespelarna och dansarna.

David FärdighSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons