Annons
Nöje

Prisade standup-komikern till Växjö

Växjö • Publicerad 6 november 2021
Foto: Robert Eldrim

Nästa år åker den hyllade och prisade komikern Carl Stanley ut på turné med den nya humorshowen Akta Huet. Det blir shower under både våren och hösten.

– Jag kommer prata om det som hänt sedan sist, vad som känts, vad jag upplevt och saknat. Men allt flyter och allt kan ändras, men det går enkelt att beskriva som “en rolig jävla kväll”, säger Carl Stanley.

Annons

Carl Stanley har de senaste åren uppträtt flera gånger i Växjö och nästa år är han tillbaka i Kronobergs största kommun. Den 8 oktober 2022 uppträder han i Växjö konserthus.

– Jag älskar att jag har möjlighet att åka till så många olika ställen även denna gång, att det kommer mycket folk både i storstäderna och ute i landet är så otroligt häftigt, säger Carl Stanley.

Komikern från Helsingborg utsågs 2016 till Årets nykomling på Svenska standupgalan. Hans senaste show, Född 1996, blev Årets föreställning på Svenska standupgalan 2020.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons