Annons
Nöje

Så gick det för Växjös mästerkock

Publicerad 22 februari 2017
Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Äventyret i TV4-programmet Sveriges Mästerkock är över för Johan Örtendahl den här säsongen. Växjöbon lyckades inte i onsdagens program och slutar därmed på en åttonde plats i Sveriges Mästerkock 2017.

Den första utmaningen var en lagtävling, som utspelades sig efter en vildmarkssafari i Blekinge. I lagtävlingen lyckades Johans lag inte få till samarbetet och lugnet när det behövdes och det blev motståndarlaget som utsågs till segrare. Det innebar också att Växjös mästerkock skulle ställas inför elimineringstävlingen för första gången under säsongen.

Annons

Den första blev också den sista efter att Johan Örtendahl misslyckats totalt i elimineringstävlingen med en kokoskaka, som inte blev tillräckligt klar. Trots att smaken gillades av juryn räckte smeten inte för att ta Växjöbon vidare i tävlingen.

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons