unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Singelträff i Växjö på Alla hjärtans dag: ”Ingen ska känna sig ensam”

.
.
Foto: Joel Petersson

Alla hjärtans dag närmar sig och flöden och tidningar är fulla med reklam om vad man kan ge eller hitta på med sin partner. Helén Andersson driver dejtingsajten Singel i Sverige, som också anordnar singelträffar och singelresor. Hon tycker att de personer som är ensamma glöms bort under alla hjärtans dag så inför 14 februari i år har hon planerat in 13 singelträffar på olika platser i Sverige. En av platserna är Växjö där en träff med middag ska hållas på Chapter House.

– Jag har gått och retat mig på alla hjärtans dag och det här med att man ska ha sin hjärtevän. Det viktiga tycker jag, är att man får träffa människor och få nya vänner. Det är inte det lättaste alltid, säger Helén Andersson.

Den som vill vara med anmäler sig och under kvällen äter man middag ihop med de andra deltagarna och umgås. Man byter plats under tiden för att prata med så många som möjligt. Men målet enligt Helén är inte främst att singlarna ska hitta en partner.

– Tanken är att man kommer hit och har en trevlig kväll. Träffar man någon så är det kul såklart, men mitt mål egentligen är att deltagarna vill hjälpas åt att ordna fler träffar där de hittar på olika saker. Jag vill inte att någon ska behöva känna sig ensam. Det är mitt mål, säger hon.

Helén Andersson driver dejtingsajten Singel i Sverige.
Helén Andersson driver dejtingsajten Singel i Sverige.
Foto: Privat

Läs mer

.

Nyheter

16-åring skulle gripas av polis – gjorde motstånd

Kille misstänks för våldsamt motstånd.

Person till sjukhus efter olycka

Nyheter

Person till sjukhus efter olycka

Bil körde in i träd.

.

Nyheter

Hund bet gravid kvinna, man och hund

Hundägarna misstänks för vållande till kroppsskada.

Trafikolycka i Växjö – bil körde in i träd

Nyheter

Trafikolycka i Växjö – bil körde in i träd

En person uppges vara kvar i bilen.

Vårdslöshet i trafik i Växjö

Nyheter

Vårdslöshet i trafik i Växjö

Container med metallskrot tappades på riksväg.

Växjöföretag till börsen – ägaren säljer för 74 miljoner

Nyheter

Växjöföretag till börsen – ägaren säljer för 74 miljoner

”Vi huvudägare har ställt upp på att göra det för att kunna få ägarspridning”.