Annons
Nöje

Singelträff i Växjö på Alla hjärtans dag: ”Ingen ska känna sig ensam”

Borås • Publicerad 13 februari 2020
.
.Foto: Joel Petersson

Alla hjärtans dag närmar sig och flöden och tidningar är fulla med reklam om vad man kan ge eller hitta på med sin partner. Helén Andersson driver dejtingsajten Singel i Sverige, som också anordnar singelträffar och singelresor. Hon tycker att de personer som är ensamma glöms bort under alla hjärtans dag så inför 14 februari i år har hon planerat in 13 singelträffar på olika platser i Sverige. En av platserna är Växjö där en träff med middag ska hållas på Chapter House.

– Jag har gått och retat mig på alla hjärtans dag och det här med att man ska ha sin hjärtevän. Det viktiga tycker jag, är att man får träffa människor och få nya vänner. Det är inte det lättaste alltid, säger Helén Andersson.

Annons

Den som vill vara med anmäler sig och under kvällen äter man middag ihop med de andra deltagarna och umgås. Man byter plats under tiden för att prata med så många som möjligt. Men målet enligt Helén är inte främst att singlarna ska hitta en partner.

– Tanken är att man kommer hit och har en trevlig kväll. Träffar man någon så är det kul såklart, men mitt mål egentligen är att deltagarna vill hjälpas åt att ordna fler träffar där de hittar på olika saker. Jag vill inte att någon ska behöva känna sig ensam. Det är mitt mål, säger hon.

Helén Andersson driver dejtingsajten Singel i Sverige.
Helén Andersson driver dejtingsajten Singel i Sverige.Foto: Privat
Anna EngströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons