GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Skatan & Marchal: Ska hjorten i Gottåsa ta fortkörningsboten?

     Växjö • Publicerad 12 mars 2021
     Anne Marchal och Elisabeth Anderberg gör podden VXO weekly.
     Anne Marchal och Elisabeth Anderberg gör podden VXO weekly.
     Foto: Lars-Göran Rydqvist

     Skatan och Marchal ringer upp politikern Bo Bergsjö i Älmhult för att tala om de digitala mötenas hot mot demokratin och får veta en annan sida av Bo.

     Är det okej att ta bort inlägg på sociala medier?

     Och handen på hjärtat - är du ärlig när du självscannar i butiken?

     Det och mer i avsnittet som Anne av någon anledning läspar sig igenom.

     VXO weekly med Skatan och Marchal görs av Elisabeth ”Skatan” Anderberg och Anne Marchal. Varje fredag ger Skatan och Marchal dig en sammanfattning av veckans lokala nyheter med inställningen att allt går att koppla lokalt. Högt och lågt, med allvar och skratt.

     Elisabeth AnderbergSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.