Annons
Nöje

Söker kärleken i "Hemliga beundrare"

Växjö • Publicerad 3 september 2018
Foto: Smålandsposten

Förra veckan utsågs TV3-programmet Hemliga beundrare till ”Årets livsstilsprogram" på Kristallen 2018. Efter en uppskattad första säsong är programmet tillbaka på nytt och har säsongspremiär under måndagen. Programmet går ut på att personer tar steget fullt ut och berättar om sina hemliga känslor för den som de tycker om.

I premiäravsnittet medverkar bland annat Andreas ”Anti” Rönndahl, uppvuxen i Rottne i Växjö kommun. 27-åringen har en hemlig beundrare, som nu alltså har valt att söka in till programmet för att för första gången berätta om känslorna för Anti.

Annons

”Jag har tänkt och undrar vem det är. I don’t know, alltså jag har ingen aning. Så det här kanske är någon från Rottne. Jag skulle dö om det var någon från Rottne”, säger Anti Rönndahl i programmet.

Vem den hemliga beundraren är och hur det går visas i programmet, som har premiär klockan 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons