Annons
Nöje

Spelhall på 700 kvadratmeter har öppnat i Växjö

I helgen slog Smålands spelhall upp portarna till sin nya lokal. Smålandsposten var där och spanade in alla spel.
Nöje • Publicerad 12 juni 2023 • Uppdaterad 13 juni 2023
Smålands spelhall öppnar i sina nya lokaler 10 juni 2023.
Smålands spelhall öppnar i sina nya lokaler 10 juni 2023.Foto: Isabelle Haag

Till skillnad mot tidigare har Småland spelhall nu satsat även på umgänges- och sällskapsytor i anslutning till receptionen. De har även satsat på två kombinerade konferens- och kalasrum i den 700 kvadratmeter stora lokalen.

– Vi ska faktiskt ha barnkalas redan senare i eftermiddag, på öppningsdagen! Och har ett bokat i morgon också! Tanken är att senare kunna erbjuda konferenslokaler, teambuilding och afterwork-evenemang också. Teamutbildning och teamutveckling håller vi på och arbetar fram med ett annat lokalt företag. Det känns som att det kommer bli ett jättetillskott, säger Ida Lidholt, spelhallsansvarig för Smålands spelhall, till Smålandsposten.

Annons

I lokalerna är det stor bredd och variation på spelen. Här finns nog allt för alla, från mindre barn till vuxen. Dans- och rytmikspel, bilspel, mc-spel, flipper, spel uppbyggda som en japansk gameshow... Det är svårt att nämna alla.

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons