Annons
Nöje

Standup Palladium blir Kronoberg Komedi - gästar Scensommar

Standup Palladium blir Kronoberg Komedi. Vi har snackat med Erik Börén som rätar ut några frågetecken, som vad namnbytet innebär rent konkret.
Kronoberg • Publicerad 10 juni 2021
I sommar anordnar Erik Börén tre kvällar i Scensommars regi samt en kombinerad musik- och humorshow i sin trädgård i Växjö.
I sommar anordnar Erik Börén tre kvällar i Scensommars regi samt en kombinerad musik- och humorshow i sin trädgård i Växjö.Foto: Ebba Sund

– Det har varit så mycket kring pandemin med restriktioner och hur man ska förhålla sig till dessa om man ska anordna något bra. Vi har fört diskussioner tillsammans med Palladium om att de kanske inte är den bästa lokalen när det är ett maxtak på 50 i publiken, Palladium vill man ju gärna fylla. Det finns inga hard feelings oss emellan, berättar Erik Börén, som driver Kronoberg Komedi.

Läs mer på vår specialsajt VXOweek, där Erik berättar vilka evenemang som är planerade i sommar.

Här saknas innehåll

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons