GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Standup Palladium blir Kronoberg Komedi - gästar Scensommar

     Standup Palladium blir Kronoberg Komedi. Vi har snackat med Erik Börén som rätar ut några frågetecken, som vad namnbytet innebär rent konkret.
     Kronoberg • Publicerad 10 juni 2021
     I sommar anordnar Erik Börén tre kvällar i Scensommars regi samt en kombinerad musik- och humorshow i sin trädgård i Växjö.
     I sommar anordnar Erik Börén tre kvällar i Scensommars regi samt en kombinerad musik- och humorshow i sin trädgård i Växjö.
     Foto: Ebba Sund

     – Det har varit så mycket kring pandemin med restriktioner och hur man ska förhålla sig till dessa om man ska anordna något bra. Vi har fört diskussioner tillsammans med Palladium om att de kanske inte är den bästa lokalen när det är ett maxtak på 50 i publiken, Palladium vill man ju gärna fylla. Det finns inga hard feelings oss emellan, berättar Erik Börén, som driver Kronoberg Komedi.

     Läs mer på vår specialsajt VXOweek, där Erik berättar vilka evenemang som är planerade i sommar.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer