Annons
Nöje

Stjärn-DJ spelar i Växjö

Publicerad 10 november 2016
Foto: ERIK SCHUSS/JoiaAgency
Foto: ERIK SCHUSS/JoiaAgency

Fredagen den 25 november får Växjö besök av DJ:n och musikproducenten Oliver Ingrosso. Han ska nämligen spela på Grand Étape i centrala Växjö.

"Oliver Ingrosso har gjort ett namn av sig själv på den internationella scenen genom hans energifyllda prestationer i DJ båset och för att ha skapat kaos på dansgolvet", står det i Facebookevenemanget.

Annons

Oliver Ingrosso har släppt flera låtar med Avicii och Otto Knows. Dessutom har han samarbetat med bland annat Swedish House Mafia och Tiësto.

<iframe src="https://embed.spotify.com/?uri=spotify%3Aalbum%3A474RhZAAexxrv7HcXusfJD" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true"></iframe>

Under hösten har nattklubben gästats av flera artister. I början av oktober kom Dr. Bombay dit och under halloweenhelgen gästade DJ:n och Paradise hotel-aktuelle Alexander D'Rosso. Den 18 november kommer DJ Charlie från den legendariska klubben Barbarella att stå för musiken.

…

LÄS OCKSÅ:

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons