Annons
Nöje

Stjärnan till Växjö

Växjö • Publicerad 22 november 2019
.
.Foto: LENA GUNNARSSON

Molly Sandén är en av de hetaste artisterna i Sverige just nu. Det har varit ett enormt tryck på biljetter till hennes turné ”Molly Sandén - stark & svag & allting däremellan” som har premiär i mars.

Växjö fanns inledningsvis inte med på turnéplanen men under fredagen kom nyheten att Molly Sandén ska uppträda i Växjö konserthus. Den 17 april 2020 kommer stjärnan till Växjö med den personliga och intima föreställningen.

Annons

Det beskrivs som en unik specialföreställning där popdrottningen med avstamp i de senaste två skivorna till viss del omdefinierar sig själv. Det blir avskalade versioner av hits som Sand, Rosa himmel och Det bästa kanske inte hänt än.

I augusti i år uppträdde Molly Sandén under Scensommar i Linnéparken. Det blev rekordpublik med uppemot 13 000 personer.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons