GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Studenterna startar campuspodd – hör första avsnittet här

     Växjö
     Publicerad 6 maj 2021 • Uppdaterad 6 maj 2021
     Foto: Lars-Göran Rydqvist

     Campuspodden är VXOnews nya podcast för och av studenter på campus i Växjö. Viktoria Fagerström och Elin Gustavsson pluggar på Linnéuniversitet och pratar tillsammans och med gäster om campuslivet. Allt ni vill, och kanske inte vill, veta om vad som händer där.

     I första avsnittet:

     Vad hände egentligen på ängen under Valle B?

     Viktoria tipsar om att skaffa ett sparkonto för att ha kapital för att betala störningsjouren.

     Elins bästa bakistips är banan och bra musik.

     De svarar på frågor från andra studenter på campus som: Hur får man nya vänner i coronatider, vilken är den roligaste föreningen och vad är det sjukaste de gjort på campus?

     Och varför behöver Elin hålla koll på snapchatkartan för att veta var Viktoria är?

     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.