Annons
Nöje

Succéföreställning till Växjö

Växjö • Publicerad 18 mars 2019
.
.Foto: Tekla Höckert

Skådespelaren, artisten och programledaren Hampus Nessvold släppte 2017 boken ”Ta det som en man”. Det är en berättelse om Nessvolds uppväxt och hans försök att passa in i mansrollen.

I höstas hade föreställningen med samma namn premiär och showen har förlängts under 2019. I höst blir det 15 nya datum och den 3 oktober kommer Hampus Nessvold till Växjö. För regin står Mia Skäringer.

”Att ställa sig framför en publik och visa upp sin mest sårbara sida samtidigt som man ber om att få bli accepterad som man är, det är det läskigaste och mest befriande jag gjort. Jag är överväldigad av den fina responsen från publiken och ser fram emot att fortsätta sprida mitt budskap genom den här föreställningen i höst”, säger Hampus Nessvold i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons