Annons
Nöje

Succépodden kör show i Växjö

Växjö • Publicerad 21 juni 2021 • Uppdaterad 22 juni 2021
Foto: Nicke Johansson

Trion Emma Knyckare, Ina Lundström och ”Scroll-Mia” har gjort stor succé med podcasten Flashback Forever där de på ett humoristiskt sätt dissekerar trådar från internetforumet Flashback.Podcasten har på kort tid blivit en av Sveriges populäraste poddar och utsågs till ”Årets podd” och ”Årets humorpodd” på Guldpodden 2020. Nu står det klart att de åker på turné i Sverige.

I “Flashback Forever – Showen” blir det en djupdykning i det allra roligaste från forumet och favoriter från podden. Den 10 mars nästa år kommer de till Växjö Teater för att underhålla och informera.

– I podden pratar vi varje vecka om en tråd eller användare var från forumet. I showen kommer vi göra en djupdykning i det allra roligaste med Flashback. Dessutom i en helt annan form. Jag och Emma är vana att improvisera och spinna loss, medan Mia får stå med en flanellograf och känna sig trygg. Vi har nosat lite på detta när vi gjorde en julkalender ihop, och det känns som den stora tjusningen är att vi kommer kunna använda oss av fler uttryck med showen än att snickesnacka. Vi kommer även behöva kamma oss, det är en stor skillnad, säger Ina Lundström.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons