Annons
Nöje

The Ark spelar på Stortorget i Växjö

The Ark har länge försökt hitta en spelning i hemstaden Växjö. Nu har de lyckats. Den 21 augusti ger de en gratiskonsert på Stortorget i Växjö.
– Den här kvällen kommer nog bli en av sommarens stora höjdpunkter, säger bandet.
Växjö • Publicerad 8 augusti 2022
The Ark kommer till Växjö under återföreningsturnén.
The Ark kommer till Växjö under återföreningsturnén.Foto: Andreas Blomlöf

I början av 2020 meddelade The Ark att bandet skulle återförenas efter en nio år lång paus. Men pandemin ställde till det för planerna på sommarturné 2020 och 2021. I sommar har bandet äntligen fått återförenas med publiken på riktigt och spelat inför fullsatta arenor och spelplatser.

Växjö har inte funnits med på turnéplanen, vilket många i Kronobergs län reagerat och ställt sig undrande över. Men nu står det klart att bandet som startades i Rottne kommer till hemstaden Växjö.

Annons

Den 21 augusti, söndag kväll, spelar bandet på Stortorget i Växjö.

— Det hade inte känts som en fullständig turné utan ett stopp i vår älskade hemstad! Vi har försökt få till en spelning i hembygden sedan turnén började planeras och kan nu äntligen berätta att det blir en spelning på Stortorget i Växjö! Det känns extra roligt att det blir en gratis spelning så att alla kan komma och fira tillsammans med oss! Det har varit en fantastisk turné och och vi har haft otroligt kul hittills men den här kvällen kommer nog bli en av sommarens stora höjdpunkter, säger bandet i ett pressmeddelande.

Med på konserten finns också förbandet Prisma från Danmark som spelar klockan 19. En timme senare kliver The Ark på scenen.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons