Annons
Nöje

Therése Lindgren om Pontus Rasmusson: ”Skaffa ett annat jobb, du behöver hjälp”

I en av Sveriges största influencers videos från senaste tiden dyker Pontus Rasmusson upp. Influencern Therése Lindgren sätter ner foten och hymlar inte med vad hon tycker.
– Han behöver gå i terapi. Skäms.
Nöje • Publicerad 1 december 2022 • Uppdaterad 29 december 2022

Här saknas innehåll

Therése Lindgren är en av Sveriges mäktigaste influencers på sociala medier enligt Medieakademien. Hon har över en miljon prenumeranter på Youtube och minst lika många på Instagram.

Fakta

Medieakademien och maktbarometern

Maktbarometern är en årligen återkommande analysrapport baserad på räckvidds- och engagemangsdata från svenska sociala media-konton. Analysen görs i syfte att ta reda på vilka konton, personer och innehåll som har störst inflytande på andra svenskar, via de fem största sociala plattformarna i Sverige.

Maktbarometern listar de största svenska kontona på Facebook, Instagram, Twitter och Youtube, för att sedan vikta samman dessa till en total maktlista. De använder datapunkter som till exempel räckvidd, engagemang och räckvidd bland följares följare. Sedan 2022 mäter de också Tiktok.

Medieakademin är en ideell organisation som är politiskt obunden och oberoende gentemot olika kommersiella aktörer. De har sponsorer som stödjer deras verksamhetsmål, men låter enligt egen utsago inte dessa påverka arbetssättet, analysen eller slutsatserna. I styrelsen för Medieakademin sitter journalister och forskare såväl som analytiker och representanter för olika delar av näringslivet, akademin och mediebranschen.

Källa och fullständig information om undersökningsmetod: Medieakademien

I sin senaste video på Youtube reagerar Therése Lindgren på olika Tiktokvideos som dyker upp i hennes flöde. En av dessa videos står Pontus Rasmusson bakom. Therése reagerar starkt efter att först ha förklarat för sina följare vem Pontus Rasmusson är.

Annons

”Vad gör du på Tiktok? Vad gör du bland barn? Från en vuxen till en annan: skaffa ett annat jobb. Du behöver hjälp. Usch.” säger Therése Lindgren i sin video.

Hon fortsätter sedan med att säga att han riskerar att ”bränna sig för all framtid”:

”När du fortsätter med det du gör så visar du inte att du har fattat någonting. Det den här vuxna mannen ska göra är att rannsaka sig själv. Han behöver gå i terapi. Skäms.”

Skärmdump från Therése Lindgrens video.
Skärmdump från Therése Lindgrens video.Foto: Youtube/Skärmdump

Fotnot: Artikeln bygger på Therése Lindgrens video ”Reagerar på Tik Toks! Värsta jag sett!!”. Hon pratar om Pontus Rasmusson cirka 12:30 minuter in i videon. Se själv klippet nedan.

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons