Annons
Nöje

Therese Willstedt lämnar Regionteatern

Växjö • Publicerad 30 april 2021
.
.Foto: Lars-Goran Rydqvist

Regionteatern Blekinge Kronobergs vd och scenkonstchef, Therese Willstedt, lämnar sitt uppdrag framöver.

Hon är för närvarande föräldraledig och har meddelat styrelsen att hon inte vill återgå till uppdrag efter att föräldraledigheten avslutats.

Annons

– Det har varit ett svårt beslut att fatta då jag varit lycklig över att ha haft förtroendet att leda en Regionteater som betyder mycket för mig. Personligen har det varit en intensiv, inspirerande och lärorik period. Jag vill därför först och främst av hela mitt hjärta tacka alla medarbetare som jag har haft äran att utvecklas tillsammans med. Sist men inte minst önskar jag innerligt tacka publiken som har besökt och besjälat Regionteatern under min tid som chef, säger Therese Willstedt.

Enligt ett pressmeddelande kommer hon tillsammans med sin man och dotter att flytta tillbaka till Köpenhamn och hon planerar att fortsätta sin karriär där.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons