Annons
Nöje

Tidigare Växjöbo med i dokusåpan

Växjö • Publicerad 1 september 2019
Foto: C More

För nästan två veckor sedan var det säsongspremiär för TV4:s storsatsning ”Love Island”. Programmet går ut på att ett antal singlar lever isolerade i en villa i jakt på kärleken. Den som inte hittar någon partner riskerar att få lämna villan och tävlingen.

Under söndagens avsnitt klev två nya kärlekssökande tjejer in i programmet. En av dem är 20-åriga Evelina Johnsson. Hon jobbar på café i Stockholm men har tidigare bland annat bott i Växjö, berättar hon i programmet.

Annons

Det par som står som slutsegrare vinner en stor summa pengar. Love Island är en så kallad ”near live-produktion” vilket innebär att det tittarna ser i sändningen har filmats under dygnet innan och sedan klippts ihop under natten. Tittarna är med och påverkar utgången genom omröstningar i en app, allt från vem som ska dejta vem till vilka som ska få vara kvar i villan. Dessutom kan tittarna ansöka om att få vara med i programmet under programmets gång.

Love Island Sverige sänds varje dag, klockan 19.00 på TV4 Play, C More och Sjuan.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons