Annons
Nöje

Timo Räisänen släpper julskiva på julafton och kommer till Växjö

Växjö • Publicerad 22 oktober 2020
.
.Foto: Jonatan Fernström

Timo Räisänen släpper nytt album med ett ganska okonventionellt koncept. Mellan 1-24 december kommer en låt släppas varje dag. Julskivan ”Pax Noël” släpps sedan i sin helhet på julafton.

Första singeln som släpps är den egenskrivna ”December”. I Göteborg har planscher med texten ”DECEMBER IS COMING” vvarit uppsatta den senaste månaden - och dessa syftar alltså till musikvideosläppet av Timo Räisänens låt.

Annons

För den som vill förhandslyssna på första singeln kommer musikvideon att släppas redan nu på fredag. De andra får alltså vänta till 1 december...

– I arbetet med skivan har målet varit tydligt från början - en noga vald spellista med tyngd på variation, kvalitet och längd. Det ryms ju så många olika känslolägen i genren, varför nöja sig med en stil när man kan få alla! En bra julskiva får heller inte ta slut så fort man kommit i stämning och den ska hålla för att spelas om och om igen, säger Timo.

17/12 gästar Timo Herrgård de luxe i Växjö, som en del i sin julturné ”Julen enligt Timo”.

Här saknas innehåll

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons