Annons
Nöje

Tommy Nilsson till Linnéparken

Växjö • Publicerad 15 april 2024
Tommy Nilsson kommer till Linnéparken den 24 juli.
Tommy Nilsson kommer till Linnéparken den 24 juli.Foto: Pressbild

Med låtar som ”Öppna din dörr”, ”En dag”, ”Allt som jag känner” och ”Dina färger var blå” har Tommy Nilsson blivit en folkkär artist. Han har uppträtt i flera decennier och nu står det klart att han återvänder till Växjö. Den 24 juli uppträder han under Scensommar i Linnéparken.

Sedan tidigare har Scensommar presenterat flera akter till Linnéparken i sommar. Det är Mapei den 10 juli, Magnus Carlson & Brunnsvik Sounds den 17 juli och Ellen Krauss den 31 juli.

Annons

Andra programpunkter som har presenterats är Linnea Henriksson i Älmhult den 28 juni, Melina Borglowe i Värends Nöbbele den 29 juni, Olumo Soundz i Musieparken den 7 juli, Marie Bergman och Lasse Englund på Ljungby Gamla Torg den 12 juli och i Lammhult den 13 juli, H. Self i Brittatorp den 26 juli och Ellas Kapell i Hofs lifs trädgård i Växjö den 9 augusti. Dessutom blir det standup med Susanna Dzamic och Johan Rünow i Brittatorp den 4 juli, med Özz Nûjen och Emma Hanson Löfgren i Gemla den 18 juli och med Hanna Voog och Dominik Henzel i Braås den 1 augusti.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons