Annons
Nöje

Tone Sekelius uppges vara klar för Melodifestivalen 2023

Växjö • Publicerad 21 november 2022
Bild från SVT/Melodifestivalen 2022.
Bild från SVT/Melodifestivalen 2022.Foto: Annika Berglund/SVT Melodifestivalen

Tone Sekelius gjorde i våras stor succé i Melodifestivalen där hon slutade femma i finalen med låten My Way. Det var den mångsidiga Växjöprofilens stora genombrott som artist. Nu rapporterar Aftonbladet att hon ska vara med i Melodifestivalen även nästa år.

– De har fått till en riktigt stark låt, som nog kan överraska, säger en uppgiftslämnare till Aftonbladet.

Annons

En annan källa med god insyn säger till Aftonbladet att det var en skräll att det gick så bra för Tone Sekelius i år och att det ”bästa sättet att följa upp det är att vara med igen och visa att man inte är ett one hit wonder”.

Sedan tidigare har Aftonbladet avslöjat att Emil Henrohn från Åby ska vara med i Melodifestivalen 2023. Han och Tone Sekelius gick i samma klass på Katedralskolan i Växjö och kan alltså få tävla mot varandra i ett av Sveriges största tv-program nästa år.

SVT väntas gå ut med det fullständiga startfältet under digitala presskonferenser 29 och 30 november. Tone Sekelius är just nu aktuell som programledare för Paradise och åkte förra veckan till Mexiko för att spela in en ny säsong av dokusåpan.

Även countryduon Tennessee Tears som består av Tilda Feuk från Åseda och Jonas Hermansson från Uddevalla uppges vara klara för tävlingen. De är baserade i Åseda och har Jill Johnson som manager.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons