Annons
Nöje

Tone Sekelius uppträder under uppesittarkvällen

Växjö • Publicerad 21 december 2022
Tone Sekelius.
Tone Sekelius.Foto: Daniela Spiroska

På fredag nästa vecka, den 23 december, är det dags för Bingolottos uppesittarkväll, som för många har blivit en tradition dan före dopparedan. Under dryga fyra och en halv timmar blir det bingospel, musik, mat och rimstuga.

– Det är åttonde gången jag får äran att leda Bingolottos Uppesittarkväll. Denna magiska kväll som skänker så mycket glädje och klappar till både föreningar, bingospelare och mig själv, säger Lotta Engberg som programleder BingoLottos uppesittarkväll tillsammans med Stefan Odelberg.

Annons

En av artisterna som ska uppträda under uppesittarkvällen är Växjöartisten Tone Sekelius.

Andra artister som uppträder under uppesittarkvällen är Carola och Måns Zelmerlöw, Sanna Nielsen, Chris Kläfford, Arvingarna, Anna Bergendahl och Rickard Söderberg. I rimstugan medverkar Kristina ”Keyyo” Petrushina, Olof Wretling och Jan Rippe.

Tone Sekelius är en av artisterna som uppträder sent under uppesittarkvällen. Enligt Bingolottos preliminära tidsplan sjunger hon vid klockan 23.14, strax efter femmans bingo.

Bara ett par dagar innan uppesittarkvällen kommer Tone Sekelius hem från Mexico där hon just nu spelar in en ny säsong av Paradise. Den 4 februari nästa år står hon på Melodifestivalens scen igen när hon tävlar med bidraget Rhythm of My Show.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons