unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Växjöartisten får hoppas på wildcard från Idoljuryn

Foto: Annika Berglund/TV4/C More

Under veckan hålls kvalveckan i Idol i TV4. Sex tjejer tävlade under tisdagskvällen om två platser till fredagens kvalfinal. En av artisterna var Indra Elg från Växjö som pluggar på Academy of music and business i Tingsryd.

Hon firade sin 17-årsdag genom att sjunga Adeles ”One and Only” men gick inte vidare till kvalfinalen på fredag. Hon får istället hoppas på ett av juryns wildcard.

Indra fick efter sitt framträdande beröm av juryn där Anders Bagge sade att hon är den absolut mest speciella sångaren i programmet i år och fick medhåll av Alexander Kronlund.

– En högst ovanlig och unik röst, som jag älskar. Jag tycker att det här var härligt, du är en överraskningarnas människa, sade han i direktsändningen.

Juryn vill att Indra ska få alla delar att synka, kring både låtval, utseendet och framträdandet.

– Det hade varit en ära att få följa med och uppleva det, sade Nikki Amini i sändningen.