Annons
Nöje

Växjöartisten släpper ny låt

Växjö • Publicerad 8 februari 2022
Foto: Ellen Hjerpe

Växjöbon Mattias Skantze som släpper musik under artistnamnet Oxeye har släppt en ny låt, ”The Only Good Thing About Last Year”. Det är den första av en rad nya låtar som släpps under 2022.

Låten handlar om Mattias Skantzes egna erfarenhet kring att träffa någon under coronapandemin som betytt väldigt mycket för honom.

Annons

”När allting började öppna upp igen märkte jag att jag att jag på vissa sätt saknade den tiden under pandemin då allting var nerstängt och vi hade all tid för varandra. På det sättet kändes det som att även om förra året var ett otroligt dåligt år på alla sätt för väldigt många människor, så hade jag ändå kunnat tänka mig att göra om allting om det var så att jag fick spendera så mycket tid med den specifika personen igen”, skriver han om tanken bakom låten.

Mattias Skantze gjorde Växjös pridelåt 2019 och har sedan dess släppt två låtar, ”Sorry” och ”Reflection”. Han planerar att släppa en EP i slutet av 2022 och under året kommer låtarna att släppas en efter en.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons