Nöje

Växjöbo bakom EM-låt

Publicerad 6 juni 2016
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten

Inför mästerskapen brukar både officiella och inofficiella låtar släppas. Bakom en av de inofficiella låtarna inför årets europamästerskap i fotboll finns en Växjöbo.

Andreas Flodman arbetar med musikproduktion på ett spelföretag i Växjö och fick frågan om han kunde hjälpa sina kompisar att förbättra låten "Vi bär fram Sverige"

– Jag plockade bort all musik förutom en introgitarr och snyggade till rösterna.Egentligen är det mest en kul grej. Vi hoppas att den ska accepteras av de svenska fotbollsfansen. Jag tycker personligen att det är charmigt med musik av fans för fans, säger han till Sundsvalls Tidning.

<iframe src="https://embed.spotify.com/?uri=spotify%3Aalbum%3A4nSLMsX14CNMgR6fvVvy71" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true"></iframe>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.