Annons
Nöje

Växjöbon klar för stora finalen

Växjö • Publicerad 24 augusti 2020
Foto: Carina Bergqvist/Sveriges Radio

Under söndagen presenterades de finalister som ska göra upp om visste i P4 Nästa 2020. 25 lokala vinnare har bedömts av en jury och åtta av dessa får chansen i finalen.

En av dessa är 19-åriga Agnes Rehn, som tävlar från P4 Kronoberg med låten Goodbye. 19-åringen är född i Falköping och studerar nu musik på St Sigfrids Folkhögskola i Växjö. Låten är skriven av Andrée Theander och Joel Wessman.

– Publiken och juryn kommer få lyssna på åtta starka finallåtar och spännande artister under årets riksfinal. Det ska bli väldigt kul att se vem eller vilka som blir årets vinnare i tävlingen, säger P4 Nästas projektledare Maths Broborg.

Vinnaren utses under den direktsända finalen lördagen den 12 september. Förra året vann P4 Kronobergs länsvinnare Tim Lööv hela P4 Nästa.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons