Annons
Nöje

Växjöförfattaren släpper sin sjätte bok: ”Har varit blod, svett och tårar”

Växjö • Publicerad 11 december 2022
Sofi Poulsen har varit författare i sju år och släpper sin sjätte bok.Foto: Martina Wärenfeldt

I år firar Sofi Poulsen sju år som författare. Det firar hon genom att släppa sin sjätte egna bok som går under namnet Författarskolan där hon lär andra att skriva kreativt, från idé till färdig berättelse.

– Det känns fantastiskt roligt att kunna leva min dröm. Det har varit blod, svett och tårar. Långa arbetsdagar. Jag har inte fått något gratis, snarare tvärtom. Efter flera misstag och hårda smällar har jag rest mig upp, borstat av knäna och här är jag, säger Sofi Poulsen.

Annons

Författarskolan har tagit två år att skriva, från idé till färdig bok i handen. Sofi Poulsen fick idén att göra en handbok under pandemin. Boken innehåller bland annat skrivövningar och tips mot skrivkramp.

– Fem dagar i veckan undervisar jag i kreativt skrivande så jag har sett att den här boken behövs. Efter två år är den äntligen här och den har fått fina omdömen av lärare, specialpedagoger, föräldrar och elever. Många vuxna säger att det är en bok de själva önskat sig som barn.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons