Annons
Nöje

Växjöprofilen i Jocke och Jonnas nya storsatsning

Växjö • Publicerad 8 december 2020
Hide and seek: Jonna och Joakim Lundell
Hide and seek: Jonna och Joakim LundellFoto: Dplay och Kanal 5, Linus Hallsénius

De senaste åren har Youtubeprofilerna Joakim och Jonna Lundell skapat flera serier som fått stor uppmärksamhet, både på Youtube och Dplay. Den första säsongen av ”Spökjakt”, som går ut på att paret tillsammans med ett medium och två spökjägare besöker hemsökta slott och byggnader, prisades som Årets program på Kristallen.

Förra veckan hade parets nya storsatsning premiär. Det är Hide and Seek där de har bjudit in 24 av våra största influencers till ett kusligt slott för att tävla i Sveriges läskigaste kurragömma. Originalserien Hide and seek är en vidareutveckling av Joakim Lundells Youtubesuccé Kurragömma, som under hösten blev en av de mest streamade svenska programmen på Youtube hittills.

Annons

En av årets deltagare är influencern Pontus Rasmusson, uppvuxen i Ingelstad. Han är med i det andra avsnittet där han tillsammans med Bettina Buchanan, Alex Greekazo, Vlad Reiser, Robinson-Robban och Ellen Bergström gör upp om en semifinalplats.

”Detta gäng med bland andra dokusåpaveteranen Robinson-Robban har dock en oväntad strategi – de springer mest runt istället för att gömma sig. Smart, eller bara dumdristigt?”, står det om avsnittet.

Hide and seek: Pontus Rasmussen
Hide and seek: Pontus RasmussenFoto: Dplay
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons