Annons
Nöje

Växjöprofilen i nytt underhållningsprogram

Växjö • Publicerad 11 januari 2019
Foto: Lena Gunnarsson

Växjöbon och den före detta simhopparen Anna Lindberg kommer under våren att synas som en av de tävlande i Kanal 5:s succéprogram Superstars.

Dessutom är hon en av sex svenska kändisar i ett nytt underhållningsprogram på Kanal 5. Tillsammans med Agneta Sjödin, Viktor Frisk, Thomas Wassberg, Markus Aujalay och Peter Magnusson ska Anna Lindberg segla från Las Palmas på Gran Canaria över Atlanten till den västindiska paradisön Saint-Martin.

Annons

– Man vet aldrig vad man kommer att ställas in för, att lära sig att segla känns som den minsta utmaningen, säger Anna Lindberg till P4 Kronoberg.

Det blir en båtresa på 500 mil på öppet hav. Resan, som inleds den 19 januari, kommer att ta 17 dagar. Programmet, som för närvarande bär namnet ”Över Atlanten” kommer att visas på Kanal 5 och Dplay i höst.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons