Annons
Nöje

Växjörestaurang expanderar och öppnar på Öland

Ägarna bakom Skai i Växjö expanderar och öppnade nyligen sin andra restaurang. Platsen den här gången är Borgholms hamn och namnet passande nog Kai.
– Vi hade premiär den 14 juni. Starten har varit jättebra, säger delägaren och platschefen Johan Carlsson.
Växjö/Öland • Publicerad 30 juni 2021
”Skai utökas med Kai! Vi öppnade restaurangen i Borgholm den 14 juni och har fått jättebra respons”, berättar delägaren och platschefen Johan Carlsson.
”Skai utökas med Kai! Vi öppnade restaurangen i Borgholm den 14 juni och har fått jättebra respons”, berättar delägaren och platschefen Johan Carlsson.Foto: David Färdigh

Med sitt koncept Skai, som bygger på ”Social Dining”, har krögarkvartetten Johan Carlsson, Jonas Truong och bröderna Fabin och Felix Astrén nått stora framgångar i Växjö. Restaurangen som finns på Icons:s takvåning får nu en uppföljare, fast den här gången är det inte höjdarutsikt över Växjö som gäller utan i stället havsutsikt över Kalmar sund.

David FärdighSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons