Annons
Nöje

Växjötjej med i Disney+ dokumentär om Olivia Rodrigo - nu har den premiär

Växjö • Publicerad 25 mars 2022
Växjötjejen Moa Munoz jobbar som rockstjärna i Los Angeles.
Växjötjejen Moa Munoz jobbar som rockstjärna i Los Angeles.Foto: Privat

Fredag 25 mars har dokumentära ”Olivia Rodrigo: driving home 2 u" premiär på Disney+. Med i dokumentären är Växjötjejen Moa Munoz.

– Det känns jättekul! Jag har inte sett den än, men det känns väldigt roligt att jag har spelat allt i dokumentären, berättar Moa Munoz.

Annons

Moa Munoz växte upp på Teleborg i Växjö. När hon var 21 år flyttade hon till Los Angeles för att bli rockstjärna - och lyckades. I dag är Moa låtskrivare för film, tv-serier och datorspel kombinerat med att vara Olivia Rodrigos basist.

Olivia Rodrigo, 19 år, är känd för rollerna som Paige Olvera i Disney Channel-serien ”Bizaardvark” och Nini Salazar-Roberts i Disney+ serie ”High School Musical: The Musical: The Series”. I januari 2021 släppte Olivia låten ”Drivers license” som hamnade på plats nummer ett i flera olika länder runtom i världen. Förra året släppte hon även låten ”good4u”, som fullkomligt exploderade på Tiktok och blev en av 2021s största hitfenomen världen över.

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons