GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     VXO-Campuspodden: Stoppa upp en isbit - det lindrar

     Växjö
     Publicerad 20 maj 2021 • Uppdaterad 20 maj 2021
     Foto: Lars-Göran Rydqvist

     Campuspodden är den nya podcast för och av studenter på campus i Växjö. Viktoria Fagerström och Elin Gustavsson pluggar på Linnéuniversitet och pratar tillsammans och med gäster om campuslivet. Allt ni vill (och kanske inte vill) veta om vad som händer där.

     I tredje avsnittet:

     G:son och Vicky Rider svarar på frågor som exempelvis hur sparar man pengar som student och vad ska jag göra med min klåda i analen?

     De tar upp studenternas åsikter om de olika bostadsområdena på campus, vilka är getton och vilka tillhör fin-i-kanten-studenterna?

     Och 1 juni släpper restriktionerna en aning. Klockan 00.01 hittar du Vicky Rider på ängen dygnet runt.

     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.