Annons

Växjöbo bland stjärnorna på Arlanda

Publicerad 19 januari 2018
Foto: Daniel Asplund

Sedan i december pryder Växjöbon Jessica Johansson Stockholm Arlanda Airports väggar. Mobiltillverkaren Huawei har under hösten haft tävlingen ”Portraits of Sweden”, där 13 vinnare får en plats på flygplatsens väggar. På Arlanda hänger sedan tidigare porträtt på ett stort antal välkända svenskar som välkomnar resenärerna till Stockholm och Sverige.

Jessica Johansson från Växjö blev en av de 13 vinnarna. Tre av hennes porträtt finns nu uppsatta i ankomsthallen på Arlanda.

Annons

— Förutom att träna är fotografering ett av mina stora intressen. Många i min omgivning blir tokiga på grund av att jag fotar hela tiden. Jag deltog i Huaweis tävling mest för skojs skull men blev jätteglad när jag fick reda på att jag vunnit. Jag är självlärd och i framtiden vill jag lära mig mer om fotografering och kanske gå en fotokurs, säger Jessica Johansson i ett pressmeddelande.

Porträtten som sitter uppe på Arlanda finns nedan. Klicka på bilderna för att se dem i sin helhet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons