GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     18-åring häktad för medhjälp till mord

     Växjö • Publicerad onsdag 11:00 • Uppdaterad onsdag 11:03
     Foto: Lars-Goran Rydqvist

     Utredningen kring mordet i Växjö fortsätter. Under tisdagen häktades två personer, 17 och 18 år gamla, misstänkta för mord.

     Under onsdagen häktades en 18-åring för inblandning. En av dem häktas på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord. Det handlar bland annat om restriktioner när det gäller gemensam vistelse med andra häktade, följa nyhetsmedia, inneha tidskrifter, ta emot besök och brev liksom elektronisk kommunikation.

     Den häktade 18-åringen nekade till anklagelsen under häktningsförhandlingen.

     Vid lunchtid på onsdagen inleds häktningsförhandling med en en annan 18-åring som är skäligen misstänkt för medhjälp till mord.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.