GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     22-åring gick till attack – knivhögg man vid upprepade tillfällen i ansiktet

     Växjö • Publicerad 6 april 2021
     Foto: Carl Carlert

     En 22-årig man misstänks för mordförsök på en ort söder om Växjö. Han ska ha gått till attack mot en 42-årig man som han var inneboende hos.

     22-åringen ska enligt åtalet ha försökt döda 42-åringen genom att vid upprepade tillfällen hugga honom med en kniv i ansiktet, halsen, nacken, ryggen samt armarna.

     Knivhuggen orsakade sårskador i ansiktet, läpparna, armarna, axel och ryggen, samt skador på ögon, fraktur i överkäksbenet, tänder och sårskador på halsen. 42-åringen skadades så pass allvarligt att han flyttades till Skånes Universitetssjukhus.

     Åklagaren menar att den yngre mannen visat en särskild hänsynslöshet och råhet genom att hugga mannen flera gånger. Han ska även ha misshandlat 42-åringen med flera knytnävsslag mot ansiktet.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer