Annons

23-åring misstänks för rån

Växjö • Publicerad 20 mars 2020
.
.Foto: Lena Gunnarsson

En 23-årig man misstänks för en rad olika brott i Växjö. Han står bland annat åtalad för rån efter att ha stulit två guldhalsband till ett värde av 20 000 kr på Albrekts guld. Händelsen skedde i februari i år och efter rånet ska 23-åringen, tillsammans med en 26-årig man som står åtalad för häleri, tagit sig till en pantbank i Malmö där de ska ha pantsatt halsbanden.

Några dagar senare ska 23-åringen ha stulit alkohol på Systembolaget i Växjö till ett värde av drygt tusen kronor. När 23-åringen greps utanför butiken ska han ha bitit polisen.

23-åringen togs med till polishuset och där ska han ha slagit sönder en lampa och en spegel till ett värde av 7 500 kronor. Han åtalas därför också för stöld, våld mot tjänsteman och för två fall av skadegörelse.

Ronja Andersson
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons