GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

24-årig Växjöbo döms – köpte sex

Växjö • Publicerad 19 maj 2022
Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN

En 24-årig Växjöbo döms vid Helsingborgs tingsrätt för köp av sexuell tjänst, skriver Smålandsposten. Det handlar om en man som upptäcktes, av polisen, efter att han hade köpt sex i centrala Helsingborg i mars, tidigare i år.

”XX har skaffat sig en tillfällig sexuell förbindelse mot ersättning”, skrev åklagaren i stämningsansökan.

Mannen erkände brottet direkt när han förhördes av polisen och domstolen beslutar nu att han ska straffas med 50 dagsböter, vilket med hänsyn till hans ekonomiska förhållanden blir 3 500 kronor.

Alexander JepsenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.