Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     80 nya hyresrätter byggs i centrala Växjö

     Serneke och Lansa Fastigheter ska bygga 80 nya lägenheter i centrala Växjö. Företagen samarbetar redan i projektet i kvarteret Lågan där 86 nya hyreslägenheter byggs. Nu bygger de nya hyreslägenheter i kvarteret Mjölner i korsningen Södra Järnvägsgatan–Wennerbergsgatan.

     – Det känns spännande att fortsätta expandera i Växjö och kunna erbjuda fler moderna och bekväma hyreslägenheter. Projektet stämmer väl överens med vår vision att bygga fastigheter med stort miljöfokus i regioner med stark tillväxt säger Lansas projektchef Ulrika von Wachenfeldt.

     De åtta lägenheterna byggs i en huskropp med ett underliggande garage. På platsen finns det idag ett gammalt gult hus.

     Byggstart är planerad till augusti 2021 och projektet beräknas vara färdigställt våren 2023, förutsatt att bygglovsansökan beviljas av Växjö kommun.