Åby • Publicerad 20 november 2019
Smålandspostens arkivbild.
Smålandspostens arkivbild.Foto: LENA GUNNARSSON

Åby/Tjuredas säsong i Elitserien har varit tuff. Under onsdagskvällen förlorade laget ännu en match när Vänersborg kom på besök i Eriksson Arena.

Första halvlek slutade 2–2. Vänersborg tog ledningen men Åby/Tjureda kvitterade genom Felix Callander. Innan pausvila gjorde gästerna ytterligare ett mål. Det svarade Pontus Sjölund på när han slog in 2–2.

Andra halvlek blev tung för hemmalaget. Vänersborg hade dundrat in hela fyra mål innan slutsignal ljöd och Åby/Tjureda förlorade med 2–6.