Annons

Åby/Tjureda-ledaren får fin utmärkelse

Åby • Publicerad 15 juni 2020
Under invigningen av Åby/Tjuredas bandyhall framhölls Bertil Sigvardsson.
Under invigningen av Åby/Tjuredas bandyhall framhölls Bertil Sigvardsson.Foto: Filip Sjofors

Åby/Tjuredas Bertil Sigvardsson, som var byggledare av nya Eriksson Arena, prisas av bandyförbundet. Sigvardsson har valts till årets eldsjäl i svensk bandy.

”Varje dag från morgon till kväll, deltog byggledaren praktiskt i bygget, likväl som det övervakande ögat inte släppte förbi någon enda felaktighet eller försening. Att så kunde ske går inte bara att förklara med att han formats i Kampradsfären utan också med fullt eget fokus på fasthet, ihärdighet och uthållighet. Egenskaper som faller väl in på kategorin Eldsjäl. En riktig eldsjäl vill dela med sig. Bertil Sigvardsson ställde upp som symbol om mindre ljus riktades mot honom och mer mot dem som i byggstarten trodde på projektet: Åke Pettersson, Ingemar Svahn Krister Liljeqvist, Johnny Ottosson, Stig Thuresson samt bröderna Lage och Ove Sigvardsson”, skriver bandyförbundet i ett pressmeddelande.

Alexander JepsenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons