Annons

Aktiviteter och fanwalk arrangeras i Växjö

Växjö • Publicerad 27 september 2021
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Per-Erik Sandebäck

På lördag bjuder Växjö kommun och Växjö Lakers in alla Växjöbor och besökare till Linnéparken. Det blir aktiviteter i parken och intervjuer på scenen för att uppmärksamma att Växjö Lakers har spelat i landets högsta serie i tio år och att Vida Arena är lika gammal.

– Vi vill uppmärksamma att Växjö Lakers varit i SHL 10 år och att Vida Arena fyller 10 år. Vi vet att många vill träffas för att hylla lagets alla framgångar, och kan nu också se fram emot en ny säsong där vi äntligen kan ta del av idrott på plats, säger Anna Tenje (M), kommunstyrelsens ordförande.

Annons

Därefter väntar en fanwalk från Linnéparken upp till Vida Arena, där Växjö Lakers samma dag ska möta Djurgården. Supportermarschen leds av Lakers Lakejer.

– Det blir första matchen efter att fler restriktioner nu släpps och då känns det jättekul att göra lite extra för publik och för Växjöborna. Vi hoppas att många vill träffas i Linnéparken och sen gå upp till arenan tillsammans med oss, säger Johan Eliasson, ordförande för Lakers Lakejerna.

Det kommer också att vara aktiviteter utanför Vida Arena, som anordnas av Växjö Lakers

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons