GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Äldre person avliden i sviterna av covid-19

     Kronoberg • Publicerad 13 september 2021 • Uppdaterad 13 september 2021
     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: Mark Hanlon

     För första gången sedan 8 juni rapporterar Region Kronoberg att en person har avlidit med covid-19 i länet. Personen som har avlidit är en äldre person över 65 år.

     Efter att siffrorna över antalet nya covidfall uteblivit i fredags, kan regionen på måndagen konstatera 40 nya bekräftade fall av covid-19 sedan i torsdags. Det innebär att totalt 23 231 personer har smittats sedan pandemins start.

     Sex patienter vårdas på sjukhus, varav en är i behov av intensivvård.

     Tova LyrénSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.