unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

All personal varslas

O'Learys öppnade 2018 och fotbolls-VM var det stora dragplåstret. Nu är det oklart när restaurangen kan öppna igen.
O'Learys öppnade 2018 och fotbolls-VM var det stora dragplåstret. Nu är det oklart när restaurangen kan öppna igen.
Foto: Fredrika Karlsson

Under fredagen rapporterade VXOnews om att O'Learys stänger sin verksamhet i Växjö tillfälligt på grund av coronapandemins restriktioner. I samband med det varslas alla medarbetare.

”Då vi stänger restaurangen pga de nya restriktionerna har vi tråkigt nog fått varsla samtlig personal i Växjö. Vi ser däremot ljust på framtiden och hoppas verkligen att restriktionerna lättar inom kort så vi kan öppna upp igen. Nu tar vi även tillfälle i akt att utveckla vårt erbjudande och ser fram emot att presentera många spännande aktiviteter och nyheter när vi öppnar igen”, skriver Marcus Smith på JJL Group i ett mail till VXOnews.

Sedan de nya restriktionerna har de tappat i princip all omsättning och kan inte hitta argument för att hålla öppet just nu.