Annons

All personal varslas

Växjö • Publicerad 28 november 2020
O'Learys öppnade 2018 och fotbolls-VM var det stora dragplåstret. Nu är det oklart när restaurangen kan öppna igen.
O'Learys öppnade 2018 och fotbolls-VM var det stora dragplåstret. Nu är det oklart när restaurangen kan öppna igen.Foto: Fredrika Karlsson

Under fredagen rapporterade VXOnews om att O'Learys stänger sin verksamhet i Växjö tillfälligt på grund av coronapandemins restriktioner. I samband med det varslas alla medarbetare.

”Då vi stänger restaurangen pga de nya restriktionerna har vi tråkigt nog fått varsla samtlig personal i Växjö. Vi ser däremot ljust på framtiden och hoppas verkligen att restriktionerna lättar inom kort så vi kan öppna upp igen. Nu tar vi även tillfälle i akt att utveckla vårt erbjudande och ser fram emot att presentera många spännande aktiviteter och nyheter när vi öppnar igen”, skriver Marcus Smith på JJL Group i ett mail till VXOnews.

Sedan de nya restriktionerna har de tappat i princip all omsättning och kan inte hitta argument för att hålla öppet just nu.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons