GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Allt färre coronasmittade i behov av sjukhusvård

     Kronoberg • Publicerad 4 juni 2021
     .
     .
     Foto: Ronja Andersson

     Smittspridningen i Kronoberg har de senaste veckorna gått ner kraftigt.

     Region Kronobergs sista uppdatering kring coronaläget i veckan visar att 27 fall av covid-19 konstaterats det senaste dygnet och att antalet inneliggande patienter på länets två sjukhus också fortsätter att minska.

     I skrivande stund vårdas nio personer med covid-19 på sjukhus, varav en på iva. Det är två färre inneliggande patienter jämfört med torsdagens siffror.

     316 personer har avlidit med covid-19 sedan pandemins start. Kronoberg har haft 21 938 konstaterade fall sedan i mars förra året.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.