unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Alternativ Scensommar i år

Therése Johansson, samordnare Scensommar
Therése Johansson, samordnare Scensommar
Foto: Lena Gunnarsson

På grund av coronapandemin fick de ursprungliga planerna för Scensommar ställas in i år. Men nu meddelar Växjö kommun att det blir ett alternativt Scensommar som Kronobergarna kan följa på Facebook och Instagram.

De kommer att resa runt i regionen och visa föreställningar för befintlig barnverksamhet och då får alla hänga med via sociala medier då de visar upp platser Scensommar brukar besöka och människor de träffar.

”Vi utsätter vårt team för prövningar, testar lekplatser, dansbanor och museet, vi träffar kulturens eldsjälar runt om i regionen och tipsar om utflyktsmål och mycket, mycket mer”, skriver Scensommar på sociala medier.