unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Alvestabo vann en halv miljon kronor på Bingolotto: ”Det trodde jag aldrig”

Leif Kristoffersson från Alvesta vann 500 000 kronor på Bingolotto i helgen.
”Jag är chockad än”, säger Leif Kristofferson när vi pratar med honom på söndagskvällen.
Programledare Stefan Odelberg framför Hjulia
Programledare Stefan Odelberg framför Hjulia
Foto: Johan Carlén / Folkspel

71-åriga Leif Kristoffersson har spelat Bingolotto flera gånger innan.

– Det har jag gjort i ett par tre år, jag har en prenumeration och har spelat på en lott då och då, berättar Leif Kristoffersson.

I helgen var det Leif Kristoffersson som stod som storsegrare i Bingolotto på spelet Hjulia.

– Det är flera steg innan man kommer fram när man ringer. Jag har kommit ganska långt två eller tre gånger innan, men inte hela vägen. Så ringde de upp och berättade att jag fick spela på det stora hjulet, det trodde jag aldrig, att jag skulle komma hela vägen fram. Dessutom råkade hjulet stanna på 500 000 kronor! Jag är chockad ännu, säger Leif Kristoffersson.

Vad Leif ska göra med pengarna får framtiden utvisa.

– Jag vet faktiskt inte i dagsläget, man kan ju till exempel inte resa och så nu. Så det blir nog så att jag sparar till framtiden, avslutar Leif.