GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Angelica Bengtssons nya tränare i allvarlig olycka

     Växjö • Publicerad 24 juni 2021
     I bilden till höger sitter Gustaf Hultgren och Angelica Bengtsson bredvid varandra i solglasögon.
     I bilden till höger sitter Gustaf Hultgren och Angelica Bengtsson bredvid varandra i solglasögon.
     Foto: Bildbyrån

     Friidrottstränaren Peter Widén avbröt i början av juni samarbetet med stavhoppsstjärnan Angelica Bengtsson efter meningsskiljaktigheter. Gustaf Hultgren utsågs till ny tränare fram till OS men nu fortsätter tränarkaoset för Växjöbon Bengtsson.

     I tisdags kväll var Gustaf Hultgren, Yannick Tregaro och stavhopparen Michaela Meijer inbladade i en våldsam bilkrasch då deras minibuss kolliderade med en lastbil på väg hem från tävlingen Karlstad GP. De ska ha blivit påkörda och minibussen voltade.

     Gustaf Hultgren skadade sig så pass allvarligt att han måste opereras.

     – Yannick och Michaela har fått lämna sjukhuset blåslagna men okej. Gustaf kommer att opereras i dag, läget är stabilt men återhämtningen kommer ta tid, säger förbundskapten Karin Torneklint till Sportbladet.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.