Annons

Anna Tenje i olycka

Växjö • Publicerad 21 januari 2019
Anna Tenje.
Anna Tenje.Foto: Lars-Goran Rydqvist

Det är väldigt halt ute på vägarna i Växjö och Kronobergs län. Under måndagsmorgonen var Anna Tenje, kommunstyrelsens ordförande i Växjö, inblandad i en olycka. På väg till jobbet ramlade hon med cykeln i korsningen vid Spetsamossens pizzeria och Seminarievägen.

– Mår bra! Ångrar bittert att jag inte satt på mina vinterdäck, skriver hon i sms till VXOnews.

Annons

Anna Tenje ska ha haft en hövding på sig, en krockkudde för cyklister. Hon ska inte ha slagit sig illa men beskriver att hon är uppskakad. På sociala medier beskriver hon också att det dröjde innan hon fick hjälp. Minst fem bilar körde runt henne när hon låg i korsningen. Två kvinnor ska efter ett tag ha kommit och frågat hur det gick.

– Jag blev mest lite förvånad över att ingen stannade utan körde runt mig. Men hövdingen fungerade utmärkt och jag är väldigt glad över julklapp från man och barn, skriver Tenje till VXOnews.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons